0513-461959   |    info@boomkwekerij-visser.nl Showtuin: Heidereed 2 | 8408 HD Lippenhuizen
Gratis staal aanvragen

Meer weten over ons prachtige kunstgras? Graag het gras zelf zien en voelen? Kom naar onze kunstgras showtuin in Heerenveen! Maak wel eerst even een afpraak, wij zijn hier niet standaard aanwezig. Tijdens uw bezoek zal een kunstgras specialist van Boomkwekerij Gebroeders Visser aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

 

Openingstijden kunstgras Heerenveen

Een afspraak maken in onze kunstgras showtuin in Lippenhuizen? Of een afspraak maken op uw locatie? Neem contact op met Boomkwekerij Gebroeders Visser in Lippenhuizen. Telefonische bereikbaarheid (0513 461959).

Maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur

Zaterdag van 10 uur tot 14 uur 

Een afspraak maken in de avond? Ook dat is mogelijk. Voor kunstgras moet u echt bij ons zijn! 

Advies of offerte?

Wilt u graag kunstgras advies? Welk type gras past in uw tuin of welke mat perfect is op het sportveld? Uiteraard staan wij voor u klaar. Bespreek al uw wensen en eisen. Een enthousiaste medewerker van Boomkwekerij Gebroeders Visser stelt ook graag een kunstgras offerte voor u op. 

 

Laat u verrassen!

Laat u verrassen tijdens uw bezoek aan onze kunstgras showtuin! U krijgt 10 jaar garantie, ongeacht de grasmat die u selecteert. Kunstgras is milieuvriendelijk, het bevat geen schadelijke materialen. Precies daarom is het ook kind- en diervriendelijk. Bovendien is het veilig getest. Geen zorgen dus! 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras