Kunstgras showtuin

Meer weten over ons prachtige kunstgras? Graag het gras zelf zien en voelen? Kom naar onze kunstgras showtuin in Heerenveen! Maak wel eerst even een afpraak, wij zijn hier niet standaard aanwezig. Tijdens uw bezoek zal een kunstgras specialist van Boomkwekerij Gebroeders Visser aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Openingstijden kunstgras Heerenveen

Een afspraak maken in onze kunstgras showtuin in Lippenhuizen? Of een afspraak maken op uw locatie? Neem contact op met Boomkwekerij Gebroeders Visser in Lippenhuizen. Telefonische bereikbaarheid (0513 461959).

Maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur
Zaterdag van 10 uur tot 14 uur

Een afspraak maken in de avond? Ook dat is mogelijk. Voor kunstgras moet u echt bij ons zijn!

Advies of offerte?

Wilt u graag kunstgras advies? Welk type gras past in uw tuin of welke mat perfect is op het sportveld? Uiteraard staan wij voor u klaar. Bespreek al uw wensen en eisen. Een enthousiaste medewerker van Boomkwekerij Gebroeders Visser stelt ook graag een kunstgras offerte voor u op.


Laat u verrassen!

Laat u verrassen tijdens uw bezoek aan onze kunstgras showtuin! U krijgt 10 jaar garantie, ongeacht de grasmat die u selecteert. Kunstgras is milieuvriendelijk, het bevat geen schadelijke materialen. Precies daarom is het ook kind- en diervriendelijk. Bovendien is het veilig getest. Geen zorgen dus!

Free

Vragen? Bel ons
0513-461959

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Heerenveen

Boomkwekerij Gebroeders Visser
Heidereed 2
8408 HD Lippenhuizen

T. 0513-461959
E. info@boomkwekerij-visser.nl

Route berekenen