0513-461959   |    info@boomkwekerij-visser.nl Showtuin: Heidereed 2 | 8408 HD Lippenhuizen
Gratis staal aanvragen

Kunstgras leggen Heerenveen e.o.

Voor een professionele aanleg van kunstgras, kunt u een afspraak maken met onze kunstgras legservice. Eén of meer kunstgras specialisten van Boomkwekerij Gebroeders Visser komen bij u op locatie. Het voordeel is dat u er geen tijd en energie in hoeft te steken. Een prachtig kunstgras gazon, tiptop opgeleverd!

Kunstgras legservice

De legservice is werkzaam in Heerenveen, Lippenhuizen en de regio. Wilt u kunstgras laten leggen? Neem dan contact op met ons en geef uw voorkeuren aan. U kunt ook deels gebruik maken van de legservice en een ander deel zelf leggen. Wij zijn flexibel ingesteld!

Wat doet de legservice?

De legservice organiseert de aanleg van begin tot eind. De oppervlakte/ruimte ontdoen van oud gras en ander afval. De ondergrond wordt aangebracht, inclusief aansluitende valdemping. Gras aanleggen en alles mooi bijsnijden. Zowel de kanten en de randen. als om vaste objecten en beplanting heen.

Waar kunstgras leggen?

Wij hebben ervaring met het leggen van kunstgras op allerlei locaties. Op het voetbalveld, de tennisbaan, de golfgreen, bij het zwembad, om speeltoestellen heen, in de tuin, op het balkon, als beursvloer, etc. Wilt u het zelf leggen? Bekijk dan de legvideo hieronder en lees de kunstgras leginstructie.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras