0513-461959   |    info@boomkwekerij-visser.nl Showtuin: Heidereed 2 | 8408 HD Lippenhuizen
Gratis staal aanvragen

Kunstgras bestellen

Op zoek naar een betouwbare en professionele leverancier van kunstgras? Zoek dan niet verder! Wij verkopen natuurlijkogend- en voelend kunstgras van de beste materialen. Ook nog eens tegen een betaalbare prijs! Boomkwekerij Gebroeders Visser, uw kunstgras specialist in de regio.

Ook voor bedrijven! 

Ons kunstgras is ideaal op het balkon, terras of in de tuin bij particulieren. Maar ook bedrijven genieten de voordelen van kunstgras. Een prachtig visitekaartje dat bijna geen onderhoud vergt! Een kunstgras (sier) gazon ligt er altijd mooi bij. Neem contact op voor een kunstgras offerte.

Bestel het gras

Bestel het gras direct of tijdens een afspraak in de kunstgras showtuin in Lippenhuizen. Online kunstgras bestellen gaat snel en makkelijk. Vul de details van het gras in, inclusief uw persoonsgegevens. Als wij de bestelling binnen hebben zal een enthousiaste medewerker van Boomkwekerij Gebroeders Visser contact met u opnemen.

Maak een afspraak 

Of maak een afspraak in onze kunstgras showtuin. Hier is een specialist van Boomkwekerij Gebroeders Visser aanwezig, die u verder zal helpen. In de tuin liggen diverse grassen in groot formaat gepresenteerd en samples van het gehele assortiment. Ontspannen de mogelijkheden doornemen, voor de beste keuze!

Kunstgras besteld?

Is het kunstgras besteld? Dan ontvangen wij graag de ontvangstbevestiging ondertekend retour en de factuur per bank voldoen. Doorgaans wordt het gras binnen drie werkdagen geleverd, danwel op uw locatie of bij onze showtuin.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras