Kunstgras Heerenveen

Bij kunstgras Heerenveen kunt u terecht voor een divers assortiment aan prachtige kunstgrassen. Gras dat vervaardigt is van de beste materialen en zeer duurzaam in gebruik. Daarom krijgt u tien jaar garantie op ieder type kunstgras. Bekijk het kunstgras assortiment.

Kunstgras van Boomkwekerij Gebroeders Visser

Boomkwekerij Gebroeders Visser is expert wat betreft kunstgras en de aanleg ervan. Wij adviseren u graag en komen indien nodig kijken bij u op locatie. De aanleg kunnen wij prima verzorgen, neem daarvoor contact op. Betrouwbare service en kwaliteit, van een professioneel team.

Balkon, tuin, terras kunstgras

Het kunstgras in ons assortiment dient prima op een diversiteit aan locaties. Kunstgras in de siertuin of in de berdrijfstuin. Kunstgras op het balkon of de patio. En kunstgras op sport- en speelvelden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en bestel een gratis sample.

 

Kunstgras aanleggen regio Heerenveen

De kunstgras legservice Heerenveen en omstreken is uw partner wat betreft een degelijke en professionele aanleg van kunstgras. Dit doen wij volgens een vast stappenplan. Deze instructies kunt u ook hanteren wanneer u het gras zelf gaat leggen. Wij zijn werkzaam in Heerenveen, Lippenhuizen en o.a. de omringende plaatsen Oudehaske, Oldeberkoop, Rohel, Wolvega, Drachten en Joure.

Free

Vragen? Bel ons
0513-461959

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Heerenveen

Boomkwekerij Gebroeders Visser
Heidereed 2
8408 HD Lippenhuizen

T. 0513-461959
E. info@boomkwekerij-visser.nl

Route berekenen